Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Angry Birds játék készül a malacok szemszögéből

Angry Birds név alatt nagyon sokféle verzió készült a játékból, ami csak növelte a népszerűségét, és még jobban megszerettette az emberekkel a telefonos appot. Azonban mostanra kezd kicsit ciki lenni a Rovionak, hogy nem tudnak új eredeti ötlettel előállni, és bár folyamatosan keresik az új vonalat, amin elindulhatnának eddig még nem sikerült megtalálni.

A fenti helyzetben érdekes a hír, hogy a fejlesztőcég meglépte az utolső logikusnak tűnő lehetőséget, hogy megfordíja a játék lényegét és a malacok szemszögéből mutatja be a történetet. Az alapvető feladat az lesz, hogy az ellopott tojást megvédjük, ám sajnos még mindig nem sikerült elszakadni a hagyományosnak számító katapult, és épület párostól.

A játék karácsony előtt jelenik majd meg a Marketekben.

0 Tovább

iWatch - a Svéd Apple óra

Se szeri se száma azoknak a dizájnereknek, akiket megihletett az Apple dizájnja, és arra sarkallt, hogy óra koncepcióval álljanak elő. Mégis kiemelkedi a tömegből a Svéd Anders Kjellberg, aki néhány nagyon egyedi funkciót és dizájnt álmodott a karórába.

Ez az ketyere képes lenne FaceTime hívásokat kezelni, rendelkezne az új iPad, és és az utolsó retina MacBook Pro gépekre jellemző Retina kijelzővel.

A képsségei közt szerepelne egy 8 megapixeles kamera, Airplay támogatás és 16 gigabájt tárhely, gyorsulás, távolságmérő, és fényérzékelő is, valamit mindez kezelné az iOS alkalmazásokat.

 

Kijelenthetjük, hogy Anders Kjellberg egy igen érdekes és újszerű megközelítéssel állt elő a digitális órák piacán, ha létzne akkor mindenképpen újabb piacformálásnak lehetnénk tanui, annak ellenére, hogy androidra már léteznek okosóra megoldások.

0 Tovább

TECHradar

blogavatar

tech, és kütyüblog

Utolsó kommentek